Behandlinger hos ML Studio

Hårfarve

Som frisør inde i ML STUDIO skræddersyr vi altid vores kunders hårfarvning. Vi rådgiver og hjælper altid vores kunder, så de altid vælger den rigtige behandling, u anset om det er helfarve, balayage eller noget helt tredje.

Book tid

Styling/ klip

Når man som kunde kommer i ML STUDIO tager vi altid en konsultation med, hvad kunden kunne tænke sig og hvor meget der skal til og hvor meget tid de vil bruge på selv og style det til hverdag. Med vores kunders ønsker og vores vejledning når vi altid sammen frem til en frisure der passer præcis til den enkelte person.

Book tid

Balayage

Balayage er en virkelig populær metode og farve hår på, det er en meget naturlig form for farve, hvor man i grove træk har en mørkere bund og lysere længder. Det er den bedst økonomiske farvemetode der findes, da det ikke giver en synlig udgroning.

Book tid

Babylights

Babylights er helt små og super fine highlights der ligger helt tæt og giver det smukkeste resultat. Det kan laves på 2 forskellige måder, den ene mulighed er at det bliver naturligt med noget spil i håret, den anden mulighed er at man kan blive ultra blond.

Book tid

Glossing

Glossing er en semi permanent farve, den dækker ikke grå hår 100%. Vi anbefaler ALTID at få en glossing over efter hver farvebehandling, da resultatet bare bliver mere lækkert.

Book tid

Hårpleje

Vi går meget op i at vejlede vores kunder til at bruge de bedste produkter, som er beregnet til deres hår. Uanset om håret er tørt, skadet, sundt eller noget helt fjerde - så har vi løsningen.

Book tid
Copyright © 2024 ML Studio